Jokipuiston koulun peruskorjaus

Mistä hankkeesta on kyse?

Koulukiinteistön sisäilmatutkimuksissa ja kuntoarvioissa havaitut epäkohdat korjataan siten, että kiinteistön rakennukset ovat hyvässä kunnossa peruskorjauksen jälkeen.

Jokipuiston koulun peruskorjauksen on tarkoitus alkaa vuonna 2020 ja valmistua vuoden 2021 loppuun mennessä. Peruskorjausurakka kilpailutetaan kevään 2020 aikana.

Mitä on tarkoitus tehdä?

Peruskorjauksessa muun muassa avataan välipohja- ja yläpohjarakenteita. Lisäksi uusitaan eristeet sekä korjataan koulun julkisivu ja uusitaan ikkunat. Myös ilmanvaihtokanavien päätelaitteet uusitaan ja niiden määrä lisätään siten, että koulun ilmanvaihdon toimivuus tehostuu.

Sisätiloissa parannetaan akustiikkaa. Lisäksi laajennusosassa korvataan nykyiset akustolevyt allergiaturvallisilla levyillä. Urakka, jossa uusittiin sokkelin ja sen läpivientien vedeneristys, salaojat sekä tehtiin tarvittavat massanvaihdot, saatiin valmiiksi jo kesällä 2019.

Päätökset hankkeesta

Sivistysvaliokunta on puoltanut peruskorjausta ja tekninen valiokunta päätti, että koulun peruskorjaus lähetetään urakkakyselyyn.

Lisätietoja:

Rainer Långsjö
Rakennusinsinööri
Sipoon kunta
rainer.langsjo(at)sipoo.fi

Linnea Mauno
Projektisuunnittelija
Sipoon kunta
linnea.mauno(at)sipoo.fi

Seuraa meitä Sipoo rakentaa ja kehittää -Facebookissa!

UUTTA! Hankkeet kartalla -karttapalvelussa voit tarkastella Sipoon kunnan kaavoituksen, katu- ja puistorakentamisen sekä vesihuollon ajankohtaisia hankkeita. Tutustu hankkeisiin tästä linkistä.